Distribuți acest articol

Am văzut o știre ce aparent pare să fie banală: șeful, marele boss de la Raiffein, a căzut peste Nicușor Dan cu bicicleta. Doar nu credeți că era acolo cu totul întâmplător, ba chiar deloc.

Nicușor Dan și Klaus Iohannis nu mai au o capitală de condus sau o țară, în care probleme sunt multe, de la apă caldă la lipsa autostrăzilor, așa că promovează tot felul de zile globaliste cum ar fi ziua bicicletei. Iohannis tot ne spune despre o Românie educată, au trecut aproape 8 ani și nimic nu s-a întâmplat, alocarea bugetară pentru ministerul educației este una scăzută.

Cu ocazia acestui minunat eveniment de dimensiuni universale, respectiv plimbatul bicicletei, Boss-ul de la Raiffeisen s-a împiedicat și a căzut peste ei, peste angajați.

Steven van Groningen, directorul general al Raiffeisen România, a căzut cu bicicleta în timp ce se plimba alături de primarul Nicușor Dan și de ministrul Barna Tanczos, în Parcul Herăstrău. Acesta a căzut chiar peste ministrul Mediului.

Ce ar trebui însă să știe românii este că acest personaj este cel care conduce cercul de putere din România și care nu mai are legătură cu poporul român. Este vorba despre oculta germano-austriacă ce ține alături și interesele ungare și prin care se delapidează țara la cel mai înalt nivel. Ați auzit de OMV sau de tăierile ilegale de păduri? Vreți să știți unde își țin conturile bancare aceste companii și în ce țară se scurg banii?

Așa a apărut și USR-PLUS, un partid plin la conducere de foștii angajați ai băncilor care extrag capitalul din România. USR-PLUS este un partid ce a fost public susținut de către Steven, o creație străină antinațională, un partid creat ca să facă rău românilor.

Raiffeisen este banca prin care se extrag sume colosale de bani din România. Petrolul românesc și tăierile de păduri prin această bancă se scurg către Austria. Patronul adevărat de la USR-PLUS și PNL, inclusiv al lui Iohannis, este tocmai acest Steven va Groningen și care permanent poate fi văzut prin anturajul dubioșilor care au ajuns la putere.


Distribuți acest articol