Actualitate

PSD și PNL se opun construcției spitalului AUR. S-au început primele demersuri

PSD și PNL se opun construirii de către partidul AUR a unui spital.

AUR este singurul partid politic care nu a folosit subvenția publică pentru activitatea curentă a partidului.

AUR nu a folosit nici un leu din banul public.

„Noi am făcut niște promisiuni în timpul campaniei electorale și va trebui să ne ținem de aceste promisiuni.

Am promis că nu vom face alianță cu PSD, PNL, USR sau UDMR și ne-am ținut de cuvânt.

AUR a promis că votează toate legile bune și așa am făcut.

AUR a promis că nu ca folosi subvenția publică și AUR s-a ținut de cuvânt.

AUR a promis că va folosi subvenția publică pentru construirea unui spital și dorim să ne ținem de cuvânt. Avem niște pași de urmat, noi considerăm că avem cadrul legal. PSD, PNL, USR și UDMR se opun construirii acestui spital și prin persoanele numite la AEP încearcă blocarea proiectului.

Noi am propus două legi care să facă lucrurile clare, le-au respins pe ambele. Nu vor binele românilor” a declarat George Simion.

Legea prin care se asigură finanțarea partidelor politice este una clară: partidele au voie să facă cheltuieli de propagandă și partidele au voie să realizeze clădiri. Practic nu ar trebuie să existe un impediment.

Pe de alta parte oamenii puși la AEP de PSD și PNL au directivă clară: chiar dacă vor încălca legea să blocheze demararea proiectului.

În acest sens AEP a emis o informare către AUR spunând că acesta nu poate construi un spital deoarece nu este în interesul său.

Dar numai AUR poate decide dacă este în interesul său electoral să construiască un spital. Membrii de partid consideră că aceasta ar reprezenta o cheltuială de propagandă care ar aduce beneficii infinit mai mari decât mituirea presei din România.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

comentarii

  1. Pana construiți spitalul, mai bine aveti grija cum va prezentați in fata electoratului. Simion trebuie sa fie mai atent la ce scoate pe gura si sa liniștească apele in partid. In plus, faceti un program de guvernare (asa cum a făcut Dragnea) si adunati oameni competenti cu care sa faceti o echipa pentru guvernare.
    Daca veți continua cum ati făcut-o in ultimele 6 luni (gafe, demiteri cu scandal) nu cred ca mai intrati in parlament.
    Cel mai activ, dupa Simion, mi se pare Dan Tanasă, pare cam singurul care se lupta cu boanghinele.

  2. Sunteți susținuți de toată plevușca societății,toți domnii CONTRA și toți analfabeții funcțional așa că de la cine o sa luați fonduri că cele de la Putin se-nPutinează?!!!

  3. Cu toata propaganda lor, cei ce conduc sistemul nu vor reusi sa opreasca tavalugul AUR ce vine peste capetele lor plecate in fata altor state. Nici acum nu realizeaza ce li se intampla de cand este AUR in parlament. Multi romani sunt saraci, umili si mai putini educati dar prosti nu sunt. Vad foarte bine ce li s-a servit de 32 de ani si le-a cam ajuns cutitul la os. De acum feriti-va voi, voi ce a-ti luat parte la subjugarea acestiu popor in suferinta, feriti-va de furia lui.

  4. Daca poporu va deschide ochii in 2014 avem ocazia sa scapam de hotii care doar neau furat siau facut ei mosii intins è pe sii speciale si salarii…. Cum de au gasit bani pt a mari salarii le lor cu 2000… 3000 de lei iar la omu sarà sau la pensionat abea au gasit 50 de lei sau poate suta pt unii

  5. De ce le este frica nu scapă AUR știe ce are de făcut,și trebuie să continue cu curaj.

  6. AUR este oartidul ce poate în continuare sa facă surprize.Luptele politice din interior trebuie sistate rapid.Cetatenii vor sa vadă echilibru și pragmatism în acest partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button