Actualitate

Clotilde Armand nu recunoaște alegerile – Susține că a fost furată – George Tuță este primarul numit de SRI

Clotilde Armand contestă legalitatea alegerilor de la Sectorul 1 și îl cataloghează pe George Tuță drept ”primarul numit de SRI”. Clotilde Armand denunță noi dovezi pentru posibile fraude electorale și solicită demisia șefului AEP, Toni Greblă.

Iată ce a spus aceasta: ”Pe mine nu m-au învins serviciile. Dimpotrivă. Lupta cu clanul de la Monaco, mafia lui Chiliman și primarul numit (nu ales) de SRI m-a făcut mai determinată să lupt. Avem în acest moment 10 plângeri penale pentru fraudarea alegerilor din Sectorul 1. Toți complicii vor plăti. N-am niciun dubiu. Frauda este singura modalitate prin care vor să câștige alegerile. Precum oligarhii ruși.

În secțiile de votare 82 si 144 au fost mai multe voturi în urne decat numarul alegatorilor iar PV s-a incheiat in fals, la insistentele BES, doar “ca să iasă cheile”. Secția 49 – rezultat 866 de alegatori prezenți și doar 865 de buletine de vot. Cu toate acestea dacă, din buletine primite 1830 scadem 934 de anulate neîntrebuințate rămân 865 voturi valabile – 10 anulate = 21 de buletine de VOT DISPĂRUTE! Proces verbal rezolvat tot din pixul BES 1.

Clotilde mai spune că Toni Greblă trebuie demis urgent din fruntea Autorității Electorale Permanente: „Rolul său în fraudarea alegerilor locale a fost unul esențial. Avem tot mai multe informații privind complicitatea lui la aceste fraude electorale. A promovat în Corpul Experților Electorali sute de persoane apropiate alianței PSD-PNL sau dependente de instituțiile controlate de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă (angajați din ministere autorități naționale, companii de stat etc). De ce este importantă această instituție? Pentru că din cadrul acestui Corp se fac numirile pentru funcțiile de președinți și locțiitori în secțiile de votare, inclusiv în cele 166 de secții de votare din Sectorul 1.”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button