Actualitate

Partidele sistemului(PNL, PSD, USR) vor de la români bani: să impoziteze centralele de apartament

Partidele sistemului se gândesc cum să mai ia bani de la români și au mai găsit o formă: pentru că românii au centrale de apartament s-au gândit să le impoziteze.

Spun ei că cică aceste centrale poluează. Aceasta este însă o mare minciună, deoarece performanța de ardere și transformare în căldure din gaz metan a acestor centrale este una aproape totală: fără pierderi.

Pe de cealaltă parte marile centrale de cartier sau de oraș au pierderi colosale și nu sunt performante, sunt foarte vechi. Mai mult decât atât: acasă tu nu plătești sute de sau chiar mii de angajați ca să îți dea drumul la centrală… ea merge singură și fără acei oameni angajați de partidele politice să piardă timpul și să își ia banii.

Arderea gazului metan, chimic și fizic vorbind, este cea mai ecologică formă de producere a energiei din combustibili. Din această ardere nu rezultă altceva decât apă și dioxid de carbon, altceva nu.

Dar acest lucru supără partidele sistemului, adică PNL, PSD și USR, care au rude, prieteni, membri de partid care trebuie să își ia salariile mari de undeva. Mai sunt și companii căpusă care fac acest lucru și banii ajung tot la hoții din partide.

Ei vor să plătim și aceste furturi, așa că s-au gândit la impozitarea centralelor termice.

Back to top button