Suceava și Chișinău strâng legăturile
Distribuți acest articol

Reprezentanții autorităților publice locale din Chișinău și Suceava s-au întâlnit pentru a discuta despre implementarea mai multor proiecte comune.

Astfel, aflat într-o vizită oficială la Suceava, Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău, a avut o întrevedere cu Gheorghe Flutur, președintele județului, dar și cu edilul Ion Lungu. În cadrul respectivelor discuții au fost abordate diverse subiecte ce țin de implementarea unor proiecte, ca urmare a semnării Înțelegerii de cooperare între Primăria Chișinău și Consiliul Județean Suceava.

În context, Primarul de Chișinău le-a făcut invitații lui Gheorghe Flutur și Ion Lungu la Forumul Investițional al municipiului Chișinău, care va avea loc în luna octombrie, de Hramul Orașului.

Menționăm că o delegație din cadrul Primăriei Chișinău se află pentru o vizită de trei zile la Suceava. Acolo unde vor avea loc mai multe întrevederi și întruniri de lucru pe diverse domenii cum ar fi educație, cultură, protecție socială, economie și turism, în vederea stabilirii unor viziuni comune pentru proiecte de viitor.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol