Actualitate

Străinii își doresc ca Geoană să ajungă Președinte. „Nu le pasă ce vor românii”

În ultimele săptămâni, apar tot mai mult voci care vorbesc deschis despre înlocuirea lui Marcel Ciolacu cu Mircea Geoană. În acest context, un aspect care a început să capteze atenția publicului este interesul crescut al unor actori internaționali pentru ca Geoană să ajungă în fruntea partidului, și posibil, a țării. Această dorință a străinilor ca anume Geoană să fie președinte ridică întrebări importante despre suveranitatea națională și despre ce fel de lider au nevoie românii.

Mircea Geoană, ajuns la vârstă de pensionare, pare să fie o alegere favorabilă pentru anumite cercuri străine, toată lumea știind că este un personaj fără coloană vertebrală și ușor de manipulat.

Cu toate acestea, această preferință străină pentru un candidat specific la președinția României ar trebui să ne pună pe gânduri. Este esențial să ne întrebăm: cine ar trebui să decidă viitorul României? Noi românii sau cancelariile străine?

România, ca stat suveran și independent, are nevoie de un lider care să pună interesele naționale mai presus de orice. Un președinte patriot este cel care înțelege profund realitățile și provocările cu care se confruntă țara noastră, cine poate reprezenta cu adevărat voința și aspirațiile poporului român. Este crucial ca liderul națiunii să fie un tânăr energic ales nu pe baza preferințelor externe, ci pe baza voinței și nevoilor cetățenilor români.

Alexandru Ionașcu

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Geoana e sluga totala a SUA…
    E si normal ca strainii sa vrea o noua slua a americanilor in Romanie dupa sluga nazista IohaniSS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button