Actualitate

Primarul de București, mesaj de susținere pentru Maia Sandu ~ InfoPrut

Primarul municipiului București, Nicușor Dan, îi îndeamnă pe cetățenii R. Moldova aflați în București să voteze cu Maia Sandu.

„Îi îndemn pe toți cetățenii Republicii Moldova aflați în București să meargă duminică la vot și să voteze cu Maia Sandu în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Cel mai bun viitor pentru Republica Moldova se poate construi prin orientarea țării spre Uniunea Europeană și prin consolidarea legăturilor ei cu România. Oamenii de dincolo și de dincoace de Prut au nevoie de un președinte care înțelege și prețuiește valorile democratice”, a scris Nicușor Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Duminică are loc turul doi al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. În urma primului tur, organizat pe 1 noiembrie, niciun candidat nu a obținut majoritatea voturilor, astfel, conform Codului Electoral, persoanele poziționate pe primele două poziții – fosta prim-ministră Maia Sandu (36,16%) și președintele în exercițiu Igor Dodon (32,61%) – vor participa în cel de-al doilea tur. Cei doi contracandidați au mai concurat pentru fotoliul de președinte în 2016, la fel calificându-se ambii în turul doi.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button