Actualitate

Octavian Țîcu: Distanța de la casa voastră până la urna de vot reprezintă distanța până la Unire

Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020, a venit cu un mesaj către cetățenii R. Moldova în încheierea campanie electorale. 

Politicianul a îndemnat oamenii să iasă la vot, întrucât acum avem o șansă istorică să devenim acea generație care poate face Unirea. „Am venit în această campanie electorală cu un slogan sincer, cu un ideal pe care dorim să-l punem în aplicare, pentru că  proiectul nostru de bunăstare este adresat tuturor cetățenilor, care au înțeles că nu există altă opțiune decât reîntregirea țării. Avem nevoie mai mult ca oricând de solidaritate în jurul unui candidat, care nu a făcut parte din actul de putere, nu s-a compromis în scheme de corupție, nu a făcut jocul socialiștilor, comuniștilor și altor oligarhi, cel pe care îl cunoașteți prin activitățile sale sportive, intelectuale, academice și atitudinea civică. Duminică vom avea un examen important, care poate să ne dea șansa unei victorii a forțelor românești unioniste împotriva unor candidați care au arătat că nu-i interesează nimic decât propriul beneficiu sau interesele Federației Ruse. De aceea de fiecare dintre noi depinde, succesul acestor alegeri. Distanța de la casa dumneavoastră până la urna de vot este exact distanța până la Unire și de fiecare dintre noi va depinde cât de repede vom reuși acest lucru”, a declarat Octavian Țîcu.

De asemenea, candidatul PUN le-a transmis celor din diasporă că mizează pe mobilizarea și votul lor. „Știm că diaspora, în majoritatea ei covârșitoare, este unionistă, pentru că majoritatea dintre dumneavoastră ați mers acolo cu pașapoartele românești. Acum este momentul să ne consolidăm pentru a arăta acest fapt și din punct de vedere politic”, a specificat sursa

Octavian Țîcu a mai subliniat că dacă accede în turul II, atunci va putea să învingă orice candidat promovat de Moscova împotriva intereselor Republicii Moldova.

Amintim că la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020 s-au înregistrat opt candidați. Este vorba despre Renato Usatîi (PPPN), Andrei Năstase (PPDA), Tudor Deliu (PLDM), Violeta Ivanov (Partidul Politic Șor), Maia Sandu (PAS), Igor Dodon, (candidat independent), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (Blocul Electoral Unirea).

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button