Actualitate

Marius Lulea(AUR): iredentismul ungar crește precum un cancer.

Marius Lulea, antreprenor român și vicepreședinte al AUR, susține că acțiunile desfășurate de Viktor Orban și de UDMR în Ardeal reprezintă un atac direct la suveranitatea statului român în Ardeal.

Europa fie se trezește, fie se destramă mai repede decât URSS

Acesta consideră că situația este una gravă deoarece PSD și PNL au trădat pe români de dragul unor majorități care le permit accesul la procesul de delapidare a fondurilor publice. Marius Lulea consideră că UDMR ar trebui scos în afara legii.

Marius Lulea(AUR): iredentismul ungar crește precum un cancer

„Prezența ungară(nu maghiară) din Ardeal, dar și la guvernare în București, arată trădarea PSD și PNL precum și complicitatea USR.

UDMR este un partid antiromânesc ce ar trebui scos în afara legii iar unii dintre lideri, în state precum Israel, ar fi puși sub acuzare și condamnați”.

Marius Lulea susține că statul român ar trebui să pună o interdicție premierului ungar și care desfășoară în România acțiuni care pot fi considerate ilegale și un atac la adresa suveranității dar și integrității teritoriale a României.

UE dă ultimatum Ungariei, după ce Parlamentul maghiar a votat

„Iredentismul maghiar din Ardeal crește precum un cancer, trădătorii și escrocii care conduc România fiind cei vinovați.

S-a trecut de o linie roșie iar Ungaria este la acest moment unul dintre principalii inamici ai poporului român cu acțiuni clare de subminare a autorității statului românesc în Ardeal.

Politica revizionistă a lui Viktor Orban trebuie să fie urmată de o interdicție de acces aplicată multor oficiali unguri, dar ei sunt șefi peste servitorii din PSD și PNL.”

Pensionarul militar Nicolae Ciucă se opune tăierii pensiilor speciale

Marius Lulea îl acuză și pe actualul premier, fost general al armatei române, de trădare:

„Slugile tot slugi rămân, indiferent de câte stele și-au pus în fals pe umeri.

„Generalul” de carton Nicolae Ciucă poate fi ușor asemănat cu trădătorul Carol al II-lea, iar stelele de pe umeri, dobândite nemeritat, ar trebui rupte”.

Nicolae Ciucă este unul dintre beneficiarii sistemului de pensii speciale. El duce lunar acasă venituri de la români de cel puțin 15.000 de euro cumulând: pensie, pensie specială, indemnizație de parlamentar și indemnizație de premier. Pe lângă aceste sume colosale trădătorii puși să conducă România au zeci de servitori, mașini plătite de către stat, secretare și posturi pentru amante și apropiați.

Germania și Polonia se acuză reciproc pe tema tancurilor livrate Ucrainei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button