Actualitate

Iohannis și Cîțu îi îndeamnă pe români să se urască: vacciniști și antivacciniști

Iohannis și Cîțu continuă politica de dezbinare a românilor. Cei doi îi împart pe români în vacciniști și antivacciniști. Ei lansează în spațiul public că românii nevaccinați poartă vina numărului de decese, încercând astfel să se spele pe mâini de criza sanitară în care au adus România.

Prin campania lor plină de ură românii vor ajunge să se urască și să se acuze reciproc. Televiziunile abonate la banii publici merg pe propaganda oficială și acuză pe românii nevaccinați. Acolo se prezintă cu insistența, aproape cu bucurie, vești respre românii care nu s-au vaccinat și au murit.

Aceștia se bucură de parcă moartea ar fi un act de răzbunare divin.

Orice pneumonia lasată netratată poate duce la complicații și moarte. O să vă spună acest lucru toți medicii din această lume. Ori Iohannis și Cițu, cei care conduc România astăzi, nu doresc binele românilor și le refuză tratamentul. Cum să nu cumperi tratament?

Normal că spitalele sunt pline deoarece românii sunt lăsați fără medicamente. Doctorii din spitale sunt disperați deoarece știu că au nevoie de pastile dar ei nu le primesc.

Mor românii cu zile, există pastile ca să îi trateze dar cei vinovați refuză să facă bine. Deja asistăm la o crimă cu premeditare.

Se dorește învrajbirea românilor, împărțirea în vaccinați și nevaccinați.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button