Actualitate

George Simion (AUR): Vom face plângeri penale la DNA și DIICOT acolo unde vom fi fraudați

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, trage un semnal puternic de alarmă în privința posibilelor fraude care vor avea loc pe 5 și 6 decembrie la votul pentru alegerile parlamentare.

„Ne-au parvenit informații din rândul unor structuri de informații că se pregătește o fraudă enormă prin transferarea voturilor AUR în contul partidelor PNL și PMP. Facem un apel la toate structurile de informații, toți patrioții și oamenii cinstiți din serviciile de informații, să nu admită niciun abuz – umflarea scorurile electorale pentru unele sau altele dintre partide. Este voința poporului și instituțiile statului sunt plătite din banii noștri”, a declarat George Simion într-o conferință publicată pe pagina sa de Facebook.

Niciun vot și nicio ștampilă pusă pe AUR nu trebuie să ajungă în contul altor partide.

„Rugăm toți președinții din secțiile de votare să fie imparțiali așa cum le cere legea, vom avea 10 000 de reprezentanți în secțiile de votare, pe lângă asta 5 000 de simpatizanți ai partidului AUR, care reprezintă alte formațiuni politice în secțiile de votare. Nu vom admite nicio fraudă, orice încălcare și tentativă de fraudă va fi direcționată pe lângă Biroul Electoral Central și Autoritatea permanentă, către DNA și DIICOT”, a precizat Simion.

Un Sondaj SOCIOPOL arată că AUR are doar în țară peste 7%, fără să includă aici și care vin voturile din Basarabia și Diaspora.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button