Distribuți acest articol

Informație pe sursă confirmată.

Și de această dată UDMR nu are nici o șansă să treacă pragul electoral. La momentul de față voturile primite de la etnicii maghiari îi asigură doar puțin peste 3%.

Însă partidele sistemului se mobilizează așa că PSD are comandă dată pe linia de activ de partid să aducă câte 10 de voturi în fiecare secție de votare din România. În acest sens mare majoritatea a delegaților din secțiile de votare și care vin din partea UDMR nu sunt membri de partid, așa cum ar trebui să fie, ci membri de partid PSD sau apropiați ai acestora.

PSD va acorda, conform comenzii venite de la centru, câte 10 voturi pentru UDMR în fiecare secție de votare. Acest sistem a fost utilizat la fiecare ciclu de alegeri și uneori chiar și PNL a participat la această mascaradă, fiecare după puteri.

Așa că să nu vă mai mirați că veți vedea mii de votanți pentru UDMR prin Alexandria sau prin Botoșani.

Înțelegerile dintre PNL, PSD și UDMR sunt vechi și au legătură cu anul 1989 atunci când sistemul generat de eșalonul II din PCR, eșalonul sovietic, a decis că PSD va fi pentru români și UDMR pentru unguri.

Pentru naivi au creat PNL.

Dar nu doar aceasta este surpriza, în realitate această informație neaducând absolut nici o surpriză.

Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu sunt capi de listă la PER, Partidul Ecologist Român. Însă acest partid nu există real, nu are structuri, nu avea bani nici de campania electorală.

PER este doar un partid politic de buzunar construit de către PSD. Primii oameni de pe listele PER în fiecare județ reprezintă foști membri ai PSD, asta în marea lor majoritate.

Partidul nu există în intențiile de vot, dar se pregătește de asemenea o mare fraudare. Tot pe linie de partid s-a cerut ca în fiecare secție să se dea 20 de voturi pentru PER astfel încât partidul să intre în parlamentul României.

Unii vor da, alții nu vor da, dar vor spune că o vor face. Mai mult nu se poate căci vor fi afectate procentele PSD.

Faceți un calcul simplu: 18 000 de secții x 20 de voturi / secție = 360 000 de voturi. Acestea ar putea să asigure accesul în parlament pentru PER.

Spunem că ar putea, dar o prezență mare la vot ar putea încurca aranjamentele.

Dar se mai face ceva prin acest partid de buzunar și vom cere informațiile necesare de la AEP pentru a putea vedea dacă sursele noastre se confirmă.

Se pare că PER va face deduceri fictive, adică se vor deconta bani de campanie care în realitate nu au fost cheltuiți. Nu vorbim de sute de mii de euro, se face că statul român urmează a fi devalizat cu câteva milioane de euro și poate chiar mai mult.

Practic cartelul se va folosi de acest partid și de candidații fictivi pe care îi are nu doar pentru a frauda alegerile din punct de vedere al voturilor ci și din punct de vedere al sumelor ce urmează a fi deduse.

Ca să vedeți culmea statisticii, PER a câștigat, prin tragere ELECTRONICĂ la sorți, dreptul de a numi candidați în secții în fața unui partid politic cu mult mai puternic, dar care nu fac parte din sistem, anume AUR.

AUR avea oameni suficienți pentru a putea băga în secții ca să își apere voturile. Pentru a putea lovi în noul partid politic, un partid antisistem, un partid format din oameni liberi și tineri, s-au făcut tot felul de tertipuri.

Tot așa a fost redus numărul de reprezentanți din secții de la 8 la 7 pentru a nu mai lăsa loc și celor care se bat cu sistemul politic corupt.

Aflat la aproape 10% din intenția de vot, ținând cont și de voturile din Basarabia și din Republica Moldova, AUR este singurul partid care se duce în parlament ca să se bată pentru Români.

„Fraudarea alegerilor a început, însă românii vor merge la vot în număr mare și se vor asigura că nu vor putea ei fura cât pot românii vota.

Ne aflăm deja la 10% din intenția de vot și creștem în continuare. Aici punem și voturile ce le avem din diaspora și din Basarabia.

Sistemul a inventat tot felul de partide și se pregătește fraudarea alegerilor, așa cum face de fiecare dată. Au introdus partide fictive, care nu există și au luat decizia de a ne scoate din secțiile de vot.

Politicienilor de astăzi le este frică de AUR și e normal să fie așa căci cu noi nu se vor putea înțelege” a declarat unul din candații AUR la funcția de deputat pentru redacția 4media.info .


Distribuți acest articol