Expoziția „Eclipsa” a lui Andrei Gamarț, la Galeria Mobius din București ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Începând cu 29 ianuarie 2021, Galeria Mobius din București va găzdui expoziția ECLIPSA a basarabeanului Andrei Gamarț, care cuprinde lucrările realizate în perioada 2017-2020, anunță diez.md.

Seria Eclipsa este rezultatul unei ample explorări întreprinse de către artist asupra relației create între memorie – ca proces continuu de devenire prin care trece atât individul, în calitatea sa de unitate singulară, cât și umanitatea, ca entitate colectivă – și lumină, percepută ca materia primordială care continuă să existe în noi, într-o constantă stare de uitare. Totodată eclipsa, ca fenomen natural, arată un corp străin care obturează sursa de lumină.

————————————————————————————————

————————————————————————————————

„Oare e posibil ca acest corp străin să facă de fapt parte chiar din ființa noastră? Oare nu cumva e vorba de acest teritoriu ascuns din noi înșine, despre care știm prea puține – dacă nu chiar nimic?”, astea vor fi întrebările la care vor încerca să afle răspuns vizitatorii expoziției lui Andrei Gamarț.

Expoziția va avea loc la Galeria Mobius din București, începând cu 29 ianuarie, de la ora 14,00-20,00, până pe 1 martie 2021. Mai multe detalii despre eveniment AICI!

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol