Actualitate

Cum explică Câmpeanu misterul cămășii cu gaură în mânecă

Ministrul Educației, Sorin Cimpeanu, a purtat, miercuri, o cămașă specială, cu o parte din mânecă detașabilă, pentru a se vaccina, el explicând că a participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU și a fost în peste 70 de țări „mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice”.

Ministrul Educației, Sorin Cimpeanu, a declarat despre cămașa cu mânecă decupată, pe care a purtat-o în ziua vaccinării anti-Covid, că este folosită de persoanele care își administrează insulina. Cimpeanu a adăugat că nu este dependent de insulină, dar tatăl sau este.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

„Povestea acelei cămăși este foarte simplă. A fost un mod de a face vizibil faptul că eu susțin actul, necesitatea și importanta vaccinării cadrelor didactice. Daca vreți să mergeți în detalii, uitați-vă la cei care sunt insulino dependenți și își fac injecție de doua ori pe zi la birou. Nu este o invenție absolută, doar că a fost vizibilă. Tatăl meu este dependent de insulină. Plus că am făcut câteva zeci de vaccinuri”, a declarat ministrul Cimpeanu, miercuri seara, 27 ianuarie, la postul de televiziune Digi 24.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button