Distribuți acest articol

Doctorul Răzvan Constantinescu și Raed Arafat s-au lansat într-o dispută aprinsă pe rețelele de socializare pe tema numărului de cazuri privind îmbolnăvirea cu covid 19.

După ce Raed Arafat a transmis populației să nu mai asculte „părerile neavizate” și să respecte regulile de distanțare, pentru că numărul cazurilor active a început să crească, Răzvan Constantinescu i-a replicat „nici vorbă!”, precizând că „numărul de teste pozitive crește extrem de lent comparativ cu numărul total zilnic de testări”.

A urmat o replică acidă a lui Arafat, care i-a subliniat lui Constantinescu, ”că a crescut și numărul cazurilor în terapie intensivă și numărul cazurilor active, ca medic ar trebui să fiți mult mai rezervat înainte să dezinformați populația domnule “doctor”.”

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Mai mult, Raed Arafat i-a spus lui Răzvan Constantinescu să-și pregătească bine răspunsul „daca situația se va agrava, că va trebui sa explicați familiilor celor internați în stare gravă și a celor decedați modul în care i-ați indus în eroare”.

Răspunsul lui Constantinescu nu a întârziat să apară: „Eu am văzut doar că a crescut numărul de cazuri de infectați, nimic despre ATI”. În plus, medicul ieșean l-a întrebat pe Arafat dacă „Iarăși minținți?”.


Distribuți acest articol