Actualitate

AUR cheamă oamenii la protest. Niciun demnitar nu și-a dat demisia după incediul de la Balș

Vineri dimineață a avut loc un al doilea incendiu, în mai puțin de două luni, într-un spital din România – de data aceasta chiar în capitală, într-unul din cele mai moderne instituții sanite – Institutul Matei Balș. În acest context, George Simion, liderul AUR, cheamă toți românii la proteste, sâmbătă, ora 17:00, în fața Ministerului Sănătății.

Klaus Iohannis, Raed Arafat, Vlad Voiculescu nu și-au anunțat demisia. Nimeni nu își asumă responsabilitatea pentru criza din sistemul sanitar. „A fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să-și dea demisia”, spunea președintele în 2015, după incendiul de la Colectiv. În discursul său de vineri de la Matei Balș, Iohannis le-a transmis condoleanțe famiilor îndoliate și a felicitat forțele de intervenție pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

Sistemul nu vrea să demită pe nimeni. Televiziunile nu ne mai cheamă acum că noi chemăm oamenii la protest (sâmbătă la 17:00- Ministerul Sănătății). Sistemul acesta nenorocit trebuie să cadă!”, scrie George Simion pe pagina sa de Facebook.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button