Distribuți acest articol

Raed Arafat e timpul să pleci acasă pentru că ne-am săturat de aceste tragedii naționale. Ești un reprezentant malign al răului, un om obsedat de putere și de funcții. Oamenii mor arși de vii în spitale și tu ești unul dintre principalii vinovați prin funcțiile pe care le deții în stat și în primul rând cea de la Departamentul pentru Situații de Urgență.

Ești responsabil de Colectiv, Piatra Neamț și Matei Balș pentru că instituția pe care o conduci trebuia să i-a măsuri de prevenire a unor astfel de tragedii. Tu ești unul din cei care ne-au spus că avem de toate și ne-au murit copiii în spitale.

Raed Arafat, tu ne minți zilnic la televiziunile plătite de voi să ne manipuleze. Avem o Românie în depresie din cauza măsurilor voastre de izolare impuse draconic.

Raed Arafat, azi v-ați perindat toți ca niște impostori pe la Matei Balș să aduceți condoleanțe și să spuneți că voi ați acționat exemplar. De la Iohannis în jos, toți sunteți o grupare de impostori, mincinoși și neaveniți ce ați pus stăpânire pe țara asta amărâtă. Să vă fie rușine!

Raed Arafat pleacă din viața publică.

Raed Arafat tu ești cancerul sistemului medical de urgență din România. Nu mai poți să ne reprezinți. Pleacă acasă cu tot cu Iohannis și securiștii din “Guvernul meu”.

La revedere, Raed Arafat!

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————


Distribuți acest articol