Actualitate

Anca Dragu, după ce Florin Cîțu îi cere demisia: „Se vede disperarea după putere a acestui om”

Preşedinta Senatului, Anca Dragu, nu intenţionează să demisioneze de la conducerea acestui for în urma deciziei a Curții Constituționale privind moțiunea USR-PLUS și AUR. Ea a reacționat astfel după ce premierul Florin Cîțu i-a cerut să renunțe la funcția din Senat și spune că, dimpotrivă, prim-ministrul ar trebui să demisioneze.

,,Pe mine nu mă poate demite şi asta îl disperă pe premierul Cîțu. Să o lăsăm mai moale cu legarea demisiei mele de decizia Curţii Constituţionale, acolo chiar cred că dumnealui trebuie să-şi dea demisia. Comunicatul Curţii Constituţionale mi-a dat dreptate. Spune negru pe alb că trebuie continuat procesul moţiunii de cenzură, că nu poate fi împiedicat sub nicio formă acest proces, și mai spune, de asemenea, că este o încălcare a principiilor care stau la baza statului de drept” a afirmat Anca Dragu.

Anca Dragu a mai spus că situaţia politică actuală indică faptul că sunt şanse mari ca moţiunea de cenzură inițiată de PSD să treacă la vot. Ea a amintit că parlamentarii USR-PLUS vor vota acest document pentru ca premierul Florin Cîțu să fie demis.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button