Actualitate

Zelenski spune să stăm liniștiți: „Nu cred că Putin va folosi armele nucleare”

Președintele Vladimir Putin a anunțat miercuri mobilizarea a sute de mii de ruși pentru a lupta în Ucraina, avertizând Occidentul că Moscova va folosi „toate mijloacele” pentru a se apăra.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu „crede” în folosirea de către Moscova a armelor nucleare în războiul din Ucraina, a spus el într-un interviu acordat postului german Bild TV miercuri, după ce Vladimir Putin a fluturat această amenințare într-un discurs.

„Nu cred că aceste arme vor fi folosite. Nu cred că lumea va lăsa să se întâmple”, a spus șeful statului ucrainean potrivit unor extrase din acest interviu transcris de Bild.

Într-un discurs difuzat miercuri, președintele rus Vladimir Vladimir Putin a anunțat mobilizarea a 300.000 de rezerviști în Rusia pentru a-și sprijini efortul de război în Ucraina și a amenințat Occidentul că va folosi arme nucleare.

„Mâine, Putin va putea spune: „vrem o parte din Polonia pe lângă Ucraina, altfel vom folosi arme nucleare”, a continuat președintele ucrainean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button