Actualitate

Vlad Voiculescu – fapte cu iz penal: „Datele personale ale românilor testați de Covid au ajuns la un ONG care sprijină partidul USR PLUS

Vlad Voiculescu este pe cale să pornească un scandal monstru. Pe vremea când era ministru al Sănătății, Voiculescu a dat datele personale ale românilor testați către un ONG, un puternic susținător al partidului USR PLUS.

Așadar, numele, prenumele, CNP-ul, e-mail, adres și numărul de telefon ale românilor au ajuns din pixul lui Vlad Voiculescu la ONG-ul Geeks for Democracy, unul dintre cele care au sprijinit, în stradă, hărțuind persoane, pe cei de la USR PLUS.

Pe vremea când Vlad Voiculescu era la Ministerul Sănătății, acesta a făcut un protocol cu acest ONG – Geeks for Democracy – să realizeze o aplicație și toate datele persoanelor care se testează să fie băgate, prin acea aplicație, într-o bază de date.

În același timp, Vlad Voiculescu a apelat și la STS, cărora le-a solicitat să le dea un server. STS-ul le-a dat server-ul și le-a spus că le dă și aplicația, pe care s-au oferit să o realizeze tot ei, pentru ca lucrurile să fie tratate în mod serios și responsabil, în conformitate cu legea.

Vlad Voiculescu a refuzat ca aplicația să fie creată de STS, acceptând-o însă pe cea făcută de Geeks for Democracy.

Așadar, toate datele personale ale celor testați cu test rapid antigen pentru COVID-19, ajung la acest ONG, care le stochează pe serverul oferit de STS.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button