Distribuți acest articol

Vlad Voiculescu este pe cale să pornească un scandal monstru. Pe vremea când era ministru al Sănătății, Voiculescu a dat datele personale ale românilor testați către un ONG, un puternic susținător al partidului USR PLUS.

Așadar, numele, prenumele, CNP-ul, e-mail, adres și numărul de telefon ale românilor au ajuns din pixul lui Vlad Voiculescu la ONG-ul Geeks for Democracy, unul dintre cele care au sprijinit, în stradă, hărțuind persoane, pe cei de la USR PLUS.

Pe vremea când Vlad Voiculescu era la Ministerul Sănătății, acesta a făcut un protocol cu acest ONG – Geeks for Democracy – să realizeze o aplicație și toate datele persoanelor care se testează să fie băgate, prin acea aplicație, într-o bază de date.

În același timp, Vlad Voiculescu a apelat și la STS, cărora le-a solicitat să le dea un server. STS-ul le-a dat server-ul și le-a spus că le dă și aplicația, pe care s-au oferit să o realizeze tot ei, pentru ca lucrurile să fie tratate în mod serios și responsabil, în conformitate cu legea.

Vlad Voiculescu a refuzat ca aplicația să fie creată de STS, acceptând-o însă pe cea făcută de Geeks for Democracy.

Așadar, toate datele personale ale celor testați cu test rapid antigen pentru COVID-19, ajung la acest ONG, care le stochează pe serverul oferit de STS.


Distribuți acest articol