VIDEO. Imaginile cu Simion care spulberă speranțele lui Ciolacu și Ciucă. Sunt distruși

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, dă de pământ cu sondajele mincinoase comandate și prezentate public de către PSD și PNL.

În ciuda dezinformărilor făcute prin așa-zisele case de sondare ale opiniei publice, realitatea de pe teren și de pe rețelele de socializare este una total diferită:

Ungaria lui Orban cumpără Ardealul pe persoană fizică și juridică

AUR se consolidează ca al doilea partid din România după PSD, însă cu un trend crescător, în timp ce PSD începe ușor, ușor să se uzeze. George Simion este de departe cel mai carismatic lider politic din parlamentul de la București.

Marius Lulea(AUR): coaliția PSD-PNL a dublat prețurile și apoi a pus 100 de lei la salariu.

Prezent în Maramureș, George Simion a fost luat în brațe de românii prezenți la o serbare câmpenească. Nici un alt lider politic din România nu mai poate face așa ceva, cel mai probabil Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar fi fugăriți, alungați cu pietre după problemele pe care le-au creat în ultimul an.

Conform unui sondaj de opinie prezentat public de către redacția 4media.info George Simion îl depășește cu puțin pe Marcel Ciolacu în preferințele de vot ale Românilor. Partidul AUR s-a consolidat ca al doilea partid din România cu o intenție exprimată de vot de 29%.

În cazul partidelor parlamentare PSD este de departe cel mai puternic partid din România cu un scor posibil de 41% din opțiunile de vot exprimate. Al doilea partid din România este AUR cu 29% din opțiunile de vot. PNL se află abia pe locul 3 cu 18% din numărul de voturi potențial obținute. USR a căzut puternic în ochii românilor, doar 7% dintre români ar alege acest partid politic în timp ce 5% ar alege UDMR. Facem precizarea că aici sunt incluse doar partidele parlamentare. Este de menționat faptul că 46% dintre cei chestionați nu merg la vot.

Florin Cîțu va fi exclus din partid și va pierde toate funcțiile deținute

Sondajele mincinoase făcut de CURS au prezentat cifre inversate PNL cu AUR. CURS nu este un institut de sondare ci o instituție de mințire a românilor. În decembrie 2020 CURS nu a văzut că AUR va intra în parlamentul de la București, nu a văzut că PMP și PRO ROMÂNIA vor dispărea sau că PNL este cu mult sub PSD. Practic CURS a mințit tot timpul sau pur și simplu nu știe ce face.

Scade încrederea românilor în guvern și crește în AUR

Redacția 4media.INFO vă va prezenta permanent cele mai noi informații și cele mai curate, fie că sistemul este de acord cu ele sau nu. Imaginile de mai sus demonstrează în clar încă o dată că AUR este sus iar PSD și PNL se duc tare în jos, în timp ce USR a dispărut aproape în totalitate.

George Simion este președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor, partid parlamentar ce a făcut marea surpriză în 2020, atunci când a luat 9% din voturile românilor.

România se împrumută la dobânzi de 7 ori mai mari decât Ungaria.

Nu uita să distribui acest articol!
Ciolacu nu visează decât ciolanul – 60m.ro Previous post Radu Soviani, despre moștenirea Securității: Un turnător la BNR (de 31 de ani), un fost președinte al Republicii turnător la securitate, un actual președinte hoț de case cu testament falsificat
Next post Joi se anunță proteste la STB. Șoferii lăsați fără loc de muncă de Nicușor Dan își cer dreptatea în stradă