Actualitate

Marius Lulea(AUR): partidele mimează creșteri de salarii, dar au dublat prețurile

Marius Lulea(AUR): partidele mimează creșteri de salarii dar au dublat prețurile.

România se împrumută la dobânzi de 7 ori mai mari decât Ungaria.

Vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor atrage atenția asupra faptului că partidele din Guvernul României pun câte 100 de lei la salariul minim de fiecare dată când au loc alegeri însă dublează prețurile. În acest fel românii devin mai săraci deși ei se laudă că au crescut salariile și pensiile, când în realitate le devalorizează:

De 32 de ani partidele se tot laudă că au crescut salariile: au pus 100 de lei la cel minim, dar au dublat prețurile. De bine ce ajută ei pe români astăzi un sfert dintre muncitori trăiesc cu un salariu minim de 350 de euro, în condițiile în care coșul zilnic depășește lejer 600 de euro. În afara marilor orașe România se află într-o sărăcie cruntă, avem o țară abandonată. Oare câți dintre „marii” politicieni români trăiesc doar cu 350 de euro în fiecare lună?

Marius Lulea , vicepreședinte AUR- Alianța pentru Unirea Românilor

Scade încrederea românilor în guvern și crește în AUR

La momentul de față salariul minim în România este de doar 350 de euro, cel mai mic din Uniunea Europeană. Majoritatea românilor câștigă salariul minim, excepție fac cei din cele mai mari orașe ale țării.

Florin Cîțu va fi exclus din partid și va pierde toate funcțiile deținute

Back to top button