Distribuți acest articol

Un caz șocant a avut loc la Sebeș, acolo unde martorii susțin că poliția a bătut o femeie pentru simplu fapt că nu purta mască. O anchetă a fost promisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad în această cauză, iar dacă se adeverește cele văzute, asistăm la un caz foarte grav din partea autorităților asupra cetățenilor. Sperăm ca acest caz să nu fie mușamalizat, iar autoritățile competente să își facă treaba pentru care sunt plătite.

Incidentul ar fi avut loc pe o stradă din comuna Buteni, în cursul zilei de miercuri.
“Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

Într-un clip video postat pe Facebook apare o femeie leşinată pe stradă, iar mai mulţi localnici încearcă să ajute victima. Martorii afirmă că “Poliţia de la Sebiş a bătut-o” pentru că “a prins-o pe drum fără mască”.


Distribuți acest articol