Distribuți acest articol

Veștile bune sunt că gașca din PDL nu mai poate renunța la susținerea lui Florin Cîțu iar acesta își dorește să fie noul președinte al PNL, deși nu are nici o calitate profesională, politică sau umană care să îl recomande pentru acest lucru.

Florin Cîțu este un om mic și șantajabil, care a făcut prea multe greșeli în viață și care calcă pe cei din jur ca să ocupe funcții politice sau administrative cât mai sus.

Dar atitudinea și aroganța lui Florin Cîțu se vede în situația catastrofală în care se află PNL și care a coborât deja în sondajele de opinie la mai puțin de 20%.

Practic Florin Cîțu nu este dorit de români, dar este dorit de PNL. Având în vedere acest lucru PNL ajunge să nu mai fie dorit de români deoarece PNL nu ține cont de opinia românilor.

Veștile bune sunt că în PNL se află o gașcă ce face mult rău României și faptul că FLorin Cîțu va fi noul președinte ajută foarte mult națiunea prin faptul că nu vor mai avea voturile necesare ca să arate ca un partid serios.

Florin Cîțu este un fel de Liviu Dragnea, unul de la PNL, altul de la PSD. Ambii preferă să îngroape partidele din care au provenit decât să se dea la o parte. Până la urmă, cumva au dreptate: de ce ar conta ce este bine pentru partid, când mai important este ce bine își pot face ei lor.

Vă dați seama că acest personaj sinistru și șantajabil, plin de datorii financiare neplătite, se visează și președintele României, nu doar a PNL?


Distribuți acest articol