Iohannis își construiește „guvernul meu” pe cadavre – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

România nu se confruntă astăzi cu o situație extraordinară față de celelalte state ale lumii. Singura diferență între noi și ei este aceea că România a închis țara înainte ca virusul să aibă o transmitere generală.

După relaxarea de la începutul acestui an, generată de prăbușirea economiei naționale, virusul a ajuns peste tot în România. Acum țara se află în situația în care SUA și Italia sau Brazilia se aflau anul trecut. Majoritatea statelor lumii au trecut prin valul infectării generale la sfârșitul lui 2020 și începutul lui 2021. România a reușit să amâne acest moment prin blocarea cețățenilor în case.

Dar guvernele Orban-Cîțu nu au știut să folosească acest timp câștigat pentru a se organiza pentru marele val. Pentru că în România criza sanitară nu s-a suprapus peste cea globală, am avut timp să apară medicamente și să le cumpărăm.

Florin Cîțu a fost însă în campanie electorală internă. Acesta a dorit să câștige cursa pentru conducerea PNL cu orice preț, chiar dacă acest preț îl reprezintă moartea a 40.000 de români.

Astăzi spitalele sunt pline deoarece românii nu au încredere în statul român, în politicieni și în spitale. Acestea sunt supraaglomerate și au devenit un simbol al morții.

Coronavirusul duce la pneumonie și orice doctor știe că pneumomia ucide dacă e netratată. Ori în România chiar guvernul a interzis tratarea și a lăsat spitalele fără medicamente. De ce? Nu știm.


Distribuți acest articol