Actualitate

Un vicepreședinte AUR spune ferm: nu vindem Ardealul către UDMR pentru funcții. PSD și PNL- Înaltă Trădare

Puterea în România a fost în ultimii 32 de ani fie la PSD, fie PNL, fie la cele două partide deodată. Dar întotdeauna puterea a fost la UDMR, partid realizat pe criterii etnice și care, după constituția României, nu ar trebui să existe.

Cele două partide născute din eșalonul 2 din PCR au fraternizat permanent cu UDMR pentru diverse foloase materiale, deoarece la PSD și PNL politica este despre bani, nu despre binele poporului român.

„UDMR nu este un partid românesc, UDMR este un partid maghiar, reprezintă aventura puternică a Ungariei la București, cea care în 1990 pornea focul revoluției printr-un preot maghiar.

Astăzi UDMR folosește toate pârghiile de care dispune pentru a putea crește discrepanța de dezvoltare dintre Ardeal și restul țării. Astăzi Clujul este mai bine legat de Viena și Budapesta decât de Iași și București.

Adrian Axinia este vicepreședinte al AUR. Pe 6 decembrie 2020 românii aveau să facă o mare surpriză sistemului politic care a ocupat țara.

PSD Și PNL nu sunt partide politice, ele sunt rețele de Crimă organizată.

ÎNALTA TRĂDARE PSD-PNL ÎN FAVOAREA UDMR

Asistăm îngroziți în fața unui uriaș proces de subminare a autorității statului românesc în Transilvania.

Prin toate acțiunile înteprinse acest partid antiromânesc UDMR urmărește să smulgă din inima țării ceea ce a fost din totdeauna românesc.

Nu întâmplător fac presiuni și nu întâmplător au intrat ei în ministerele cheie ale României.

Apelăm la conștiința voastră, nu vă culcați pe urechea bleagă care vă adoarme tresvirea națională!!!

Pentru Transilvania trebuie sa fim fermi și să le spunem cât se poate de răspicat celor de la UDMR că nu mai au ce cauta la noi în funcții de conducere !!!” susține Adrian Axinia, vicepreședinte al AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button