Distribuți acest articol

PNL a făcut numiri politice peste tot, inclusiv pe la direcțiile sanitar-veterinare de prin țară.

La acest moment binomul PNL-PSD forțează trecerea unei legi care va interzice românilor să mai crească porci pe care să îi valorifice prin târguri.

Unul din acești directori puși de PNL a susținut legea care interzice creșterea porcilor spunând că: crescătorii de porci sunt niște răi samsari ce vând porcii în târguri și pentru acest lucru sunt infractori.

Ei acuză crescătorii de porci de propria incompetență în a stopa gripa porcină, asta deși fiecare își ține animalele în propria ogradă. Teoria cu animalele sălbatice care trec de la un coteț la altul reprezintă o bătaie de joc.

Noua legea ajută corporațiile importatoare de porci deoarece dorește să interzică românilor creșterea animalelor în curte. Deși schimburile în târguri se fac de mii de ani PNL și PSD vor să interzică acest lucru și să devenim dependenți de importuri.

Peste 22.000 de crescători de porci în regim familial au fost numiți samsari și infractori. Asta pentru că au curajul să muncească, să crească animale și apoi să dea carne curată românilor și nu chimicale.

Acest lucru încurcă deoarece românii încă mai consumă carne crescută în curte. Vor să termine cu micii fermieri și să îi distrugă.


Distribuți acest articol