Distribuți acest articol

Guvernul Cîțu are încă un motiv să se laude: suntem iar primii în Europa! A, dar stați, nu la creștere economică, ci, conform raportului EUROSTAT, la cea mai mare scădere procentuală (0,7%) a populației pe 2020. Și oricât ar încerca să ne convingă guvernanții că diferența dintre rata mortalității și rata natalității e dată de numărul mare de morți de Covid, ei nu păcălesc pe nimeni. E normal că au murit mai mulți oameni, dar au murit români bolnavi de alte maladii, lipsiți de tratament și de îngrijire medicală fiindcă guvernele liberale le-au închis spitalele, ca să le transforme în „spitale suport Covid”, de parcă anul trecut n-ar mai fi existat altă boală în România.

Scăderea demografică e doar vârful aisbergului, fiindcă, în loc să se preocupe de creșterea natalității, guvernul de strânsură pare mai preocupat să facă educație sexuală progresistă și LGBTQI+ copiilor de cinci ani și să-i ajute pe bărbați să rămână gravizi!Ajunge cu asemenea absurdități! Românii vor să trăiască, nu să moară cu zile și să devină statistici.

În prezent, AUR lucrează la o serie de proiecte de lege pentru încurajarea natalității și sporului natural și pentru o mai bună asistență medicală acordată oamenilor, indiferent de ce boli suferă.

Credit foto: Bogdan Neagoe


Distribuți acest articol