Studenții basarabeni din România, îndemn legat de alegerile parlamentare din R. Moldova
Distribuți acest articol

„Votul tău are culoarea democrației!”, este o campaniei lansată de Organizația Studenților Basarabeni din București, prin care cetățenii R. Moldova sunt îndemnați să participe la alegerile parlamentare din 11 iulie 2021. 

Astfel, tinerii speră că vor reuși să mobilizeze diaspora să voteze pentru „binele comun”, dar și „pentru un viitor frumos acasă”.

Sper ca într-o zi ideea de a reveni acasă să fie una reală. Votez pentru binele comun. R. Moldova are nevoie de o schimbare. R. Moldova are nevoie de mine. Pe 11 iulie ai șansa să scrii viitorul. Este important să îți exprimi votul cu discernământ pentru un viitor frumos acasă”, îndeamnă studenții basarabeni.

Amintim că, în total, Comisia Electorală Centrală a R. Moldova va deschide 150 de secții de vot peste hotare pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, iar douăsprezece dintre acestea vor fi în România.

Totodată, la alegerile parlamentare din R. Moldova vor participa 23 de concurenți electorali, printre care 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol