Cel mai naiv popor! Brandul României este subzistenţa – trăim cât să nu murim de foame
Distribuți acest articol

La 32 de ani de la căderea comunismului a devenit evident pentru toți românii că soții Ceaușescu nu au beneficiat de nici o judecată și totul a fost o mascaradă.

Tot ca soții Ceaușescu după 1989 sistemul de justiție nu a mai făcut cu adevărat dreptate. Românii nu se simt protejați, criminalii umblă liberi.

Ca să se asigure că poate prelua puterea și nimeni nu va trăda în favoarea soților Ceaușescu noul regim criminal condus de Ion Iliescu a comandat asasinarea celor doi.

Din acel regim criminal au ieșit partidele de astăzi, în centrul lor aflându-se PSD.

Părinții noștri au construit o țară funcțională cu orașe și sate funcționale, fără nici o datorie externă. Cu acest lucru nu au fost de acord clanurile mafiote din securitate, sprijinite de dușmanii străini ai poporului.

A existat un simulacru de judecată dar care nu a respectat nici o normă juridică națională sau internațională. Împotriva soților Ceaușescu nu s-au prezentat dovezi reale cu privire la existența de fapte care să ducă la pedeapsa capitală. Mai mult decât atât, soții Ceaușescu aveau tot dreptul să conteste decizia luată însă nici acesta nu a fost respectat.

Ion Iliescu a creat apoi FSN de unde a ieșit PSD și celelalte mizerii de partide politice care și-au bătut joc de România.

Regimul de după 1989 a fost creat pe crimă și minciună. În ziua de Crăciun Ion Iliescu comanda asasinarea celor doi soți Ceaușescu. După căderea regimului comunist peste 1.000 de persoane au fost ucise pentru ca PSD Ion Iliescu să ajungă la putere.

Pentru a putea instaura noua structură criminală Ion Iliescu a început să mituiască cu funcții, pensii speciale și avansări ilegale în grad. Așa au ajuns toți parveniții fără de valoare să conducă România.


Distribuți acest articol