Actualitate

SONDAJ. George Simion este primul în sondaje, mult peste Iohanis, Ciucă sau Ciolacu

Redacția 4media.info v-a obișnuit cu informația adevărată, reală. Sistemul plătește presa din România și comandă sondaje mincinoase. Așa își mențin ei funcțiile în partid deoarece naivii se lasă ușor păcăliți.

De fiecare dată la alegeri liderii de partid par să fie surprinși de rezultate. De ce ? Deoarece președinții nu vor informația reală sau dacă o au nu o prezintă în spațiul public. Dacă ar ști membrii PSD sau PNL că liderii lor trag în jos partidul probabil că si-ar caută alți președinți. Tocmai de aceea ei își mint membrii și apoi se miră că nu au mai intrat în parlament.

În aceste zile v-am scris că AUR este aproape la egalitate cu PSD, chiar puțin peste. Informația nu pare veridică, dar tot noi v-am spus că AUR va intra în parlament cu 10% și așa a fost.

Noi vă spunem acum că românii sunt în prag de revoluție anti-PSD+PNL. Ei se mint că nu este așa, dar nu au curaj să se ducă în piața Obor deoarece cel mai probabil ar urma să fie fugăriți cu „furci” și „coase”.

Vă mai prezentăm o informație din sondajul făcut luna trecută direct în stradă, nu telefonic, nu prin e-mail, nu pe rețelele de socializare.

Redacția 4media.info spune adevărul, chiar dacă acesta doare.

Președintele George Simion este politicianul român care se bucură de cea mai ridicată încredere. Aproape 29% dintre români au încredere în președintele AUR.

Pe urmele lui Simion se află Koveși cu doar 20%. Se pare că lupta anticorupție nu a convins prea mulți români iar cinele la care Koveși a participat alături de Liviu Dragnea sau Gabriel Oprea și-au pus amprenta. De altfel Kovesi este în scădere.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu stau foarte prost, chiar mai prost decât partidele din care cei doi fac parte. Încrederea în cei doi este de doar 14%, adică aproape la jumătate față de președintele AUR, George Simion.

AUR este un partid de lider, George Simion trage formațiunea în sus.

Klaus Iohannis abia mai adună 13% nivel de încredere. Românii au ajuns să îl deteste.

Claudiu Tarziu, liderul AUR, se bucură de un nivel de încredere în creștere. Este de semnalat faptul că AUR are doi lideri politici care se bucură de o notorietate pozitivă ridicată.

Orban, Cioloș, Cîțu nu prea se văd, deja sunt produse expirate ale politicii românești.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button