Actualitate

Coaliția refuză să limiteze prețul la combustibil, asta deși petrolul este românesc. AUR insistă să avem prețuri bune

Coaliția refuză să limiteze prețul la combustibil, asta deși petrolul este românesc. AUR insistă să avem prețuri bune.

Doar teatru ne oferă actuala coaliție de guvernare.

PSD acuză PNL pentru prețurile mari, PNL acuză PSD pentru prețurile mari. Cele două partide conduc însă astăzi România și au făcut același lucru în ultimii 32 de ani. Vorbim despre 32 de ani în care PSD și PNL au demolat o țară, au distrus România. Cele două partide politice au condus țara fie împreună, fie prin rotație.

PSD și PNL oferă circ, însă nu oferă nici o soluție. Acestea sunt partidele care au dat cea mai mare companie petrolieră din Europa către austrieci. Astăzi cumpărăm benzină și motorină românească de la străini, asta deoarece partidele au trădat țara.

Nepotul lui JFK: Dacă ruşii intră în Republica Moldova, ar putea fi riscuri 

Să vii astăzi, când te afli la guvernare, să pretinzi că nu știi despre ce este vorba și cine este vinovat arată cât tupeu pot avea acești oameni.

AUR este singurul partid politic care a venit cu o soluție concretă. În acest sens a fost depus un proiect de lege prin care ar urma ca prețul să fie limitat la 6,5 lei pe litrul de combustibil. Se va face acest lucru prin limitarea valorii de TVA la doar 1%. În acest fel companiile nu se pot plânge că nu găsesc soluții pentru prețul mic iar povare financiară va cădea asupra statului și nu asupra firmelor.

Maia Sandu a umilit delegația parlamentară venită din România: a plecat 

Sectorul transporturilor este unul vital pentru România. Transporturile internaționale de mărfuri aduc în România peste 5 miliarde de euro în fiecare an.

Guvernul nu găsește bani și pentru investiții și pentru pensiile speciale

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button