Radioul public trebuie să fie o alternativă la radiourile comerciale și la presa de scandal, nu să fie el însuși o sursă de scandal și de risipă a banilor publici.

🎙️ Fiecare partid și-a plantat omul său de încredere în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune. Acești oameni, de multe ori absolvenți ai Colegiului de Apărare (?!), remunerați generos din bani publici, sunt niște nulități profesionale, dar probabil răspund foarte bine la controlul politic.❗Georgică Severin (PSD) a preluat Societatea Română de radio (SRR) în 2017, această înregistrase un profit de 20 milioane lei în anul anterior. După câțiva ani de management „profesionist”, Georgică a dus SSR la o pierdere de 6 milioane lei în 2019. În plus, Georgică a reușit să creeze o atmosferă de lucru nocivă în interiorul SRR, remarcându-se prin numiri fără concurs, cu iz politic, și tracasarea indezirabililor.

❗Îi mai avem acolo pe Radu Alexandru Feldman, senator PNL timp de trei mandate, care incasează anual aproximativ 100.000 de euro, majoritatea lor de la stat.

❗András Demeter (UDMR), propus azi secretar de stat la Ministerul Culturii, condamnat definitiv în 2017 pentru conflict de interese, a rămas în Consiliu deși avea interdicție trei ani să mai ocupe o funcție publică.

Lista e atât de lungă încât nu mi-ar ajunge 10 postări pe facebook, o vedeți aici – https://www.libertatea.ro/…/oamenii-care-conduc-radioul…

📻 Scoaterea acestei instituții de sub influența nocivă a nulităților profesionale și numirea unor profesioniști recunoscuți în domeniul presei de calitate reprezintă o prioritate pentru mine.