Actualitate

Sergiu Mihalcea: „Visați, dacă credeți că se mai poate face ceva bun fără o răsturnare totală a mafiei”

Jurnalistul Sergiu Mihalcea a venit cu un mesaj real, dur și tăios față de situația din România. Mai mult, acesta susține că nu visează la postul de Ministru al Educației.

Iată ce a transmis acesta: „Prietenii mei, trebuie să stabilim ceva: nu mă interesează și nu vizez niciun post de vreun Ministru al Educației. Implicarea pe care o am la nivelul întregii Românii în domeniul educației vizează trezirea conștiinței naționale. România nu are nevoie de un ministru, doi sau zece buni! România are nevoie de o schimbare de sistem. Par un tip liniștit și cuminte.

„Chiar îmi place să mă ia lumea de naiv adesea. Un ministru al educației trebuie doar să primească ordine și să le pună, naibii, în aplicare. În interesul României. La fel, orice ministru! Nu realizați și nu aveți percepția realității din teren, în România. Să îmi fie scuzat: visați, dacă cineva crede că se mai poate face vreun lucru bun aici fără o răsturnare totală a mafiei. Așadar, nu mă preocupă niciun post de ministru, tot așa cum nu sunt și nu am talent de lăutar! Și pentru una și pentru alta trebuie să fii făcut! Nu sunt genul!

În plus, la modul cel mai serios, toate diplomele mele, de licență, de master, de doctorat; și ce am mai adunat, sunt bune doar de făcut avioane de hârtie și de aruncat pe Dâmbovița. Inutile. Ai ce ai în cap, nu pe hârtie.

În plus, am o scârbă pe care nu am de ce să mi-o ascund de nimeni: scârba este de tot ce înseamnă ,,intelectual”. Cine știe istorie și mai ales cine știe ce se petrece în România azi, cunoaște că ,,intelectualii” au distrus România. La cum arată azi educația la nivel național, marii ,,intectuali-frecții- de- picioare- de – lemn” ar trebui să stea umili și rușinați. Cine e de vină pentru ignoranță, trădare, indolență, dacă nu ,,intelectualul”? Că doar nu vrei să se învețe copilul singur? Ei bine, tot ei vin și dau lecții și vorbesc despre educație la Ateneu și la conferințe sponsorizate de corporații, când în țara asta, dacă mergi prin sate, nu pe la hoteluri și săli de conferințe, se geme de sărăcie și de lipsă de repere! Așadar, când aud de ,,intelectual” îmi vine să vomit!

Eu apreciez omul ce are cunoaștere și duce o viață în linia a ce exprimă și învață pe alții, de ,,intelectuali” sunt sătul. Mai ales, că în România, influența ,,intelectualității” este mai jos decât influența Etno Tv! Nu contează. Acesta este gradul de impact al marilor ,,intelectuali”. Ei contează doar să alimenteze structuri din exteriorul României! Adunatura de ,,intelectuali” de azi este mai perfidă ca cea din revoluția culturală a lui 47-48!„, a scris Sergiu Mihalcea pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button