Actualitate

România ar avea nevoie de un proces pentru toate tâlhăriile făcute de politicieni după 1989

România ar avea nevoie de un proces pentru toate tâlhăriile făcute de politicieni după 1989.

În această perioadă se estimează că țara a fost furată de aproximativ 200 de miliarde de euro, fără să mai punem datoria istorică de 135 de miliarde de euro, în creștere.

Partidele politice au devenit simple instrumente de delapidare a statului de către grupuri infracționale naționale și internaționale .

Dacă aceste nereguli nu se vor opri în curând chiar existența statului poate fi grav afectată.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă atitudinea autorităților Republicii Moldova în cazul lui George Simion, președintele partidului și lider de grup în Parlamentul României.

Acesta a fost oprit ieri seară pe aeroportul din Chișinău, în timp ce încerca să intre în Republica Moldova alături de o delegație a Parlamentului de la București. Simion nu a fost lăsat în Republica Moldova din cauza unei interdicții primite în timpul mandatului lui Igor Dodon, sub motiv că ar atenta la statalitatea republicii de dincolo de Prut.

„Am primit interdicție de intrare în Republica Moldova, pentru că nu am putut accepta ideea că români ca noi pot fi părăsiți de frații lor din Patria-Mamă. Astăzi am fost lăsat în aeroportul unui stat inventat de Stalin, de către colegii mei din Parlamentul României. Sunt același om care a primit cu demnitate interdicția de intrare în urmă cu câțiva ani, doar că acum am în spate votul și sprijinul mai multor sute de mii de români. Nu am nicio teamă, știu de pe acum cine va câștiga în fața istoriei“, a declarat președintele AUR George Simion.

George Simion a fost inclus pe lista delegației parlamentare a României care face în aceste zile deplasarea la Chișinău și nu a fost informat oficial, până la momentul formalităților vamale, cu privire la interzicerea intrării sale pe teritoriul Republicii Moldova.

George Simion este cel mai cunoscut activist pentru Unirea Basarabiei cu România, organizând mai multe campanii, mișcări de protest și acțiuni civice pe ambele maluri ale Prutului în ultimii 20 de ani.

1 comentariu

  1. Cine sa-l faca? ‘Justițea’ e la fel de coruptă, isi iau partea de la interlopii din fruntea țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button