Actualitate

Exclusiv. Sondajul care spulberă speranțele PSD și PNL: AUR este deja primul partid din România

Redacția 4media.info v-a obișnuit cu informații care sunt cu totul diferite față de ceea ce sistemul prezintă în spațiul public.

La momentul de față partidele politice beneficiază de subvenții totale de la bugetul de stat de aproximativ 50 de milioane de euro pe an. Excepție partidul AUR, care nu cheltuie deloc banii din subvenția publică, toate celelalte partide politice consumă sume importante de bani pentru manipularea opiniei publice. În acest sens se comandă sondaje de opinie false și se prezintă aceste sondaje prin intermediul presei audio, scrise și a televiziunilor aservite. PSD și PNL cheltuie sume impresionante de bani pentru a minți pe români și a prezenta realități paralele. În realitate românii sunt total nemulțumiți de partidele politice clasice și votul împotriva acestora va fi unul puternic.

În loc să se apuce de guvernare, sistemul continuă să mintă pe români. Delapidarea banului public prin contracte cu statul sau prin angajări politice continuă. Existența unui partid real de opoziție bulversează stilul tradițional de a face politică al partidelor. La modul general existau doar PSD și PNL și sateliți pe care aceste partide le-au creat pentru a mima ciclul de opoziție și putere. În realitate în ultimii 32 de ani la putere s-au aflat aceeași oameni care au provenit din interiorul PCR.

Așa cum se văd astăzi lucrurile și modul în care evoluează intenția de vot există șanse mari ca în anul 2024 PSD și PNL să nu mai prindă 50% din electorat iar AUR să se poziționeze de departe ca prima formațiune politică din România. Sunt șanse mari ca în acel an electoral votul românilor împotriva sistemului care a condus România în ultimii 32 de ani să fie atât de mare încât să fie răsturnate toate așteptările.

Faptul că partidele politice mint prin intermediul sondajelor de opinie este reflectat și de aspectul că la alegeri rezultatele arată cu totul diferit față de informația prezentată în sondaje și lumea pare surprinsă. Indiferent de ce spun sondajele manipulatorii românii votează cu cine consideră ei, iar aceste sondaje nu influențează votul cât mai ales propriul activ de partid în sensul mobilizării sau demobilizării.

Înainte de 6 decembrie 2020 am previzionat în mod corect că AUR va intra în parlament cu o estimare de 8-10% din electorat. Așa a fost. Redacția 4media.info vă prezintă din nou adevărul iar acesta este următorul.

La momentul de față AUR este primul partid din România, însă limita dintre AUR și PSD este una extrem de mică.

Dacă nu se iau în considerare persoanele care nu se prezintă la vot(16,2%) sau care nu știu să ofere un răspuns / nu doresc să răspundă(15,7%), AUR se află la 30,4% din intenția de vot.

Știm, nu vă vine să credeți, nu este nimic, este un efect normal al propagandei realizate în spațiul public de către partidele sistemului. Au repetat de atâtea ori că sunt primii, că unii dintre noi ajung să privească cu suspiciune orice alt rezultat. Dar să nu uităm că tot aceste partide nu spuneau nimic de AUR în decembrie 2020 și cu toate acestea AUR a luat 10% din voturile exprimate. Priviți în jur și întrebați apropiații dacă sunt mulțumiți de partidele care guvernează România de 32 de ani și așa veți înțelege mai bine realitate, nu citind sondaje false din ziarele plătite de către partide.

Pe locul doi, dar foarte aproape, se află PSD cu 28,9% din intenția exprimată de vot. PSD deja se află pe o pantă descrescătoare și această tinde să devină abruptă. Românii percep astăzi că partidul condus de către Marcel Ciolacu se află la guvernare și încep să asocieze crizele care apar cu ambele formațiuni politice aflate la guvernare.

Pe locul 3 în intenția de vot se află PNL cu doar 17,1% iar pe locul 4 se află USR cu 6,2%. Interesant este că din USR aripa PLUS, proaspăt desprinsă din nou, nu ar strânge pe moment decât 0,6% din electorat, restul procentelor fiind ale USR. Practic USR ar trece pragul electoral în timp ce Plus nici nu se apropie de acesta. Cu toate acestea, dacă nu se petrece vreo minune, sunt șanse mari ca USR să dispară de pe scena politică din România. Disoluția internă a USR este urmată firesc, cu un anumit decalaj de timp, și de disoluția în spațiul public. Românii sunt total dezamăgiți de cei care au pretins că vor salva România dar au făcut alianță cu PNL, lovind în același timp în valorile poporului român.

PNL, PSD și USR sunt partide aflate pe o pantă descrescătoare și nu se poate vedea o modificare a acestui lucru sau o atenuare în perioada imediat următoare. În timp ce primele două sunt considerate responsabile pentru tot răul prin care a trecut poporul român în ultimii 32 de ani, USR a pierdut datorită faptului că s-a alăturat sistemului prin alianța de guvernare temporară cu PNL. Ulterior USR s-a autodistrus prin luptele interne care au dus la o senzație de neîncredere din partea electoratului român.

Nemulțumirea populației este una în creștere pe fondul crizelor succesive din ultima perioadă și nu pare să existe vreo politică clară, coerentă de a opri România din picajul din care se află.

În anul 2024 bătălia se va da între sistem și antisistem, între cei responsabili pentru distrugerea statului român și cei care sunt percepuți de către români ca fiind soluție salvatoare, dar cel puțin alternativa care ar duce la aplicarea unei forme de răzbunare împotriva acestor partide.

Nici un alt partid politic nu mai trece de pragul electoral, toate fiind sub 2% (PMP este următorul cu 1,8%, dar tot în scădere).

Sondajul de opinie a fost realizat în a doua parte a lunii mai prin interdievare directă.

În perioada următoare vă vom prezenta și alte informații extrem de importante obținute cu ajutorul acestei cercetări.

1 comentariu

  1. Sigur aveți dreptate,nu sunt și nu fac parte din nici un partid,tind spre AUR și sigur familia mea va vota AUR. Îmi plac articolele dumneavoastră, sunt pe înțelesul tuturor și la subiect. Succes în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button