Distribuți acest articol

Partidele politice vor să îi țină pe români dezbinați, îi împart în categorii de toate felurile și îi asmut pe unii împotriva celorlalți.

PSD, PNL și USR au împărțit România în vaccinați și nevaccinați, în tineri și bătrăni, în cei de la oraș și cei de la sate, în angajații la stat și angajații de la privat. Împărțirea românilor și învrăjbirea lor reprezintă un act premeditat. În acest fel partidele mârșave care fac rău țării își păstrează controlul asupra statului, bugetului, instituțiilor și funcțiilor publice.

Alianța pentru Unirea Românilor cheamă de 1 decembrie patrioții români la Alba Iulia. Începând cu ora 8 va avea loc un marș pentru Unirea Românilor. Plecarea va avea loc din Gara Alba Iulia chiar de ziua națională.

Klaus Iohannis îi urăște pe români, îi detestă. Pentru acest lucru folosește partidele politice și instituțiile statului ca să îi dezbine și să îi controleze. Aici nu mai este vorba despre vaccinare, este vorba despre control și libertate. Klaus Iohannis trebuie să plece, să își dea demisia, asta înseamnă că românii trebuie să fie uniți în stradă, să îi vadă, să se sperie, să știe că nu a funcționat frica și controlul.

La Alba-Iulia s-a născut România Marea, adevărata Românie. Pe 1 decembrie manifestația pentru Unire va arată că românii sunt puternici.

Marcel Ciolacu, Florin Cîțu și Kelemen Hunor s-au înțeles peste capul românilor. Împreună vor un guvern care să supună România. Prima lor măsură anuțată a fost creșterea pensiilor de lux, a celor nemeritate, speciale. Sunt cetățeni care iau pensie specială peste 80.000 de lei, peste 10.000 de români primesc pe nemeritat peste 18.000 de lei. Este vorba despre politicieni și cei asemenea lor, cei care i-au slujit.

AUR cere creșterea pensiilor normale cu 500 de lei fiecare, PSD și PNL propun creșterea cu 10% a pensiilor speciale. Cei săraci să primească 100 de lei și cei bogați să primească mai mult cu 8.000 de lei. Nu este corect și tocmai de aceea de 1 decembrie trebuie să îți iei prietenii și să ieși la manifestație. Se pleacă din gara Alba Iulia și trebuie să aratăm că suntem mulți și uniți.

George Simion cheamă pe români să fie uniți, să iasă în stradă să arate că pot fi împreună împotriva ocupației exercitate prin partidele politice nocive.

PSD, PNL, USR și UDMR lucrează împreună. Cele patru partide politice au subvenție publică de câteva milioane de euro. Banii se duc pe coruperea presei și mare partide sunt devalizați de cei care conduc partidele. Ei fac facturi pe servicii fictive și apoi primesc banii înapoi în plic. Toți membrii de partid știu de acest lucru dar fiecare primește o funcție sau o sinecură ca să își închidă gura.

Subvenția publică trebuie oprită, dar numai împreună putem face acest lucru. USR minte că vrea dreptate dar cei care conduc partidul folosesc banii după bunul lor plac.

Doar AUR a refuzat să cheltuie banii publici, dar vor să facă un spital cu ei. Spitalele ard iar partidele nu vor să construiască altele.


Distribuți acest articol