Actualitate

Reacția PAS la ironiile lui Dodon adresate Maiei Sandu

„Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii patru ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră”. Astfel a comentat Partidul Acțiune și Solidaritate ironiile actualului șef de stat la adresa Maiei Sandu, contracandidata sa în turul II al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.   

Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos. Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța. Dodon reprezintă trecutul. Oameni buni, pe 15 noiembrie avem de ales – trecutul sau viitorul?”, se mai arată în reacția formațiunii.

Totodată, PAS a subliniat că pe 15 noiembrie 2020, cetățenii Republicii Moldova vor alege speranța și un viitor mai bun.

Amintim că astăzi, Igor Dodon a atacat-o dur pe Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din R. Moldova, acuzând-o că a făcut parte din „regimul Plahotniuc” și că a închis sute de școli și spitale. El a folosit o serie de dezinformări și a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să nu schimbe „porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button