Actualitate

Răzbunare imbecilă a lui Klaus Iohannis la adresa USR prin nominalizarea lui Cioloș

Președintele României își bate joc de USR după ce aceștia și-au dat voturile pentru ca guwernul lui Florin Cîțu să pice.

Se spune în popor că răzbunarea este arma prostului iar în politică acest lucru se confirmă.

Președintele țării este arogant până la nebunie și căderea propriului guwern reprezintă un eșec major pentru el, ceva de nesuportat.

Cum să îi pice guvernul tocmai USR, partidul ce și-l dorea o simplă anexă la PNL, o mârțoagă pregătită să încaseze toate rachetele trimise de opoziție spre guvern.

Așa se face că președintele a decis, contrar oricărei logici, să îl nominalizeze pe Dacian Cioloș premier. A profitat de buna lui credință transformată în naivitate deja, pentru a-și bate joc de USR, pentru a le demonstra că fără PNL chiar nu se poate. Și pentru că nu se poate, USR să se așeze în poziția de capră ca să poată tăia PNL lemnele pe el.

Dacian Cioloș, în naivitatea lui, fiind un produs creat și folosit de sistem, a început la un moment dat să creadă că poate influența sistemul și că toate funcțiile de până acum chiar i se cuvin, le merită. Așa că, în primă instanță, în primele momente ale nominalizării chiar a luat în serios acest lucru și a crezut că i se oferă șansa unei majorități.

Sigur că nu a fost să fie așa. Gașca câștigătoare din PNL avea o altă părere și l-a refuzat cu aroganță: ba nu i-au răspuns la telefon, ba s-au dat plecați. De respectat insistența lui Dacian Cioloș, dar nu atunci când cineva își bate joc de tine.

Sigur că a fost o capcană banală a unui președinte care îi disprețuiește pe români

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button