Domnule general Ciucă, dar la mol, virusul nu se transmite, doar în Biserică?
Distribuți acest articol

PSD și PNL nu reușesc să se înțeleagă pe funcțiile publice ce ar urma să revină fiecărui partid politic. Mai țineți minte când anul trecut imediat după alegeri PNL și USR se înțeleseseră să împartă România? Atunci a fost perioada în care fiecare a luat cât mai multe funcții și le-au dat către membrii de partid pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Acum vedem aceeași situația luată de la capăt, căci nimeni nu mai este interesat de țară, de investiții, de pensii și salarii decente, ei sunt interesați numai să hrănească zecile de mii de membri de partid care nu se pricep la nimic altceva decât la politică. Sigur că noi glumim când spunem că se pricep la politică, căci în realitate nu se pricep la absolut nimic, tocmai de aceea au fost refuzați de mediul privat și au ajuns să cerșească pe la ușile partidelor politice.

Acum s-a ajuns la faza pe prefecți și pentru că nu se înțeleg au ajuns la președintele Iohannis, poate le dă moșul vreo soluție la neînțelegerile ce le au.

A venit și Rareș Bogdan, omul din spatele lui Florin Cîțu cu o soluție dar pe care specialiștii o consideră falimentară. Cică acolo unde sunt președinți de consilii județene de la PSD să există și prefecți PNL și invers. Practic de frică ca celălalt să nu fure mai mult se verifică unii pe alții ca să poată fura împreună. Sigur că varianta nu este una bună, este o variantă falimentară și în care se vor naște tensiuni interne deoarece în teritoriu filialele PSD și PNL chiar se urăsc între ele. Dacă pui un prefect PNL el se va certa sigur cu un președinte de consiliu județean de la PSD. Această formă nu va permite să se facă performanță iar PNL se ascunde în acest fel în spatele profesioniștilor de la PSD, căci cu siguranță dincolo de hoție cei de la PSD se pricep mai bine la administrația publică decât amatorii de la PNL.


Distribuți acest articol