Premiul special „Augustin Maior” din Cluj-Napoca a ajuns la Chișinău ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Cele 25 de medalii de aur, obținute de echipele de cercetători și inventatori ai Universității Tehnice a Moldovei în cadrul unui Salon Virtual în Cluj-Napoca, au ajuns la câștigătorii din Chișinău, alături de un premiu special, anunță UTM.

„Mulțumim mult neobosiților cercetători și inventatori din cadrul UTM, dar și organizatorilor ProInvent-2020, în persoana președintelui Salonului – prof., dr. ing. Vasile ȚOPA, rector al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și președintelui Juriului – prof., dr. ing. Radu MUNTEANU, pentru dedicație și înaltele aprecieri. Mulțumiri din inimă și universității-gazdă – UTCN, care este printre primele instituții de învățământ superior din Europa care organizează un salon de inventică”, se arată într-un comunicat al instituției.

În perioada 18-20 noiembrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a desfășurat virtual cea de-a XVIII-a ediție a Salonului Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii PRO INVENT.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Pe lângă cele 25 de medalii de aur, succesul înregistrat de Universitatea Tehnică a Moldovei a fost întregit și de Premiul special „Augustin Maior”, acordat UTM per ansamblu, premiu care însă, pe motivul aceleiași pandemii, a ajuns acasă recent, făcându-i pe UTM-iști să trăiască din nou bucuria pe care au simțit-o cu ceva timp în urmă la Cluj-Napoca.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol