Distribuți acest articol

PSD și PNL s-au înțeles cu UDMR să asigure împreună noua guvernare din România. După ce nu s-a reușit instalarea unui guwern PNL, conducerea reprezentată de către Florin Cîțu a căutat cu disperare o soluție și a găsit-o la PSD.

Dar între timp PSD a devenit cu mult mai mare decât PNL și era firesc ca acest partid să preia noua guwernare din România, așa cum și membrii de partid solicitau că ar fi fost corect.

Atunci a început minciuna cu premierul prin rotație. În realitate nu va exista nici o rotație a premierului, aceasta a fost înțelegerea între părți cu privire la motivarea numirii unui premier de la PNL.

Generalul Nicolae Ciucă, în nici un caz un mare erou național ci un general mediocru cu o carieră și prezență publică frumos aranjate de aparatele de propagandă ale PNL, este noul premier al României. Această situație era greu de explicat de către Marcel Ciolacu către partid. Tocmai din acest motiv s-a afirmat public că va exista un premier prin rotație, dar nu va fi așa, PNL nu are în vedere cedarea guwernării către PSD.

Marcel Ciolacu, cel care conduce pentru moment PSD, a mai adoptat o strategie pentru a reduce posibilele voci ce ar fi putut contesta noul guwern, așa că opozanții interni posibili au primit funcții pentru ei sau pentru apropiații lor.


Distribuți acest articol