Premierul de la București, mesaj pentru noul Executiv de la Chișinău: ,,Găsiţi în Guvernul României şi în mine, personal, un partener angajat deplin”
Distribuți acest articol

Florin Cîțu, premierul României, a venit cu un mesaj de susținere pentru noul Guvern de la Chișinău, care a primit recent votul de încredere din partea Parlamentului R. Moldova.

Mult succes noului Guvern al Republicii Moldova, care a primit, astăzi, votul de învestitură, la Chișinău! Vom sprijini toate eforturile doamnei prim-ministru Natalia Gavrilița și ale Cabinetului său, îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept și a parcursului european. Așa cum am arătat în scrisoarea de felicitare pe care tocmai am semnat-o, astăzi, pentru doamna prim-ministru, suntem pregătiți să începem imediat să lucrăm pe întreaga agendă de cooperare bilaterală, în spiritul Parteneriatului Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Găsiți în Guvernul României și în mine, personal, un partener angajat deplin în demersurile pentru toate aceste direcții”, a declarat Florin Cîțu, premierul de la București.

Amintim că Guvernul Natalia Gavrilița a fost învestit, vineri, 6 august, la Chişinău cu votul de încredere al Parlamentului. Pentru noul executiv au votat 61 de deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate, care deține majoritatea parlamentară.

Ulterior, prim-ministrul Natalia Gavrilița și noul Cabinet de miniștri au depus  jurământul în fața președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol