Distribuți acest articol

Nu o spunem noi, sunt cifrele oficiale spuse chiar de ministerul sănătății: vorbim despre o catastrofă ce la momentul de față este ascunsă.

Spitalele sunt pline de pacienții covid datorită proastei gestionări, deoarece am avut aproape 3 ani ca să ne pregătim dar nu am făcut-o. Unde sunt spitalele covid, unde sunt izoletele, care este eficiența strategiei naționale de vaccinare? Unde este tratamentul pentru bolnavi și de ce sunt scoși din spitale ceilalți români?

Strategia de protecție împotrica COVID a dus la o catastrofă pe celelalte domenii, unde zeci de mii de romàni au rămas fără tratament sau au murit cu zile.

Sigur că virusul există, că este o situație de criză, dar toate celelalte state au reușit și noi nu? De ce sistemul de sănătate se află în aceeași situație ca acum 3 ani?

Spre exemplu situația se poate vedea cel mai bine la românii bolnavi de cancer și care au fost abandonați de statul român.

Vorbim de un genocid sanitar în care unii au decis cine să trăiască și cine să moară.

Renunțăm la bolnavii de cancer ca să îi tratăm pe cei care au covid. Nu este corect așa, toți românii au dreptul la tratament și la viață.

Mai exact 88% din românii care în 2019 se aflau sub tratament pentru cancer au MURIT în următorii doi ani. Cifrele sunt enorme.

Cifrele celor care au murit de această boală au crescut de câteva ori în 2019 față de 2020.

140 de români mor în fiecare zi de cancer, vorbim de o pandemie căreia sistemul de sănătate nu îi acordă atenție.

România este una din țările cele mai afectate de această boală. Anual mor de cancer peste 60.000 de persoane.

La ministerul sănătății există o singură strategie: românii să fie bolnavi pentru ca firmele din domeniul medical să vândă cât mai mult, să profite de temerile firești ale românilor față de propria viață.

Este normal să își dorești a trăi, să lupți pentru tine și pentru cei dragi.

Chiar și avocatul poporului a spus în clar: este neconstituțional să restrângem dreptul la tratament și viață pentru ceilalți bolnavi.

Din 2009 și până în prezent s-a dublat numărul de persoane bolnave de cancer iar anul 2019, an de pandemie, când au fost abandonați, reprezintă o catastrofă.


Distribuți acest articol