Distribuți acest articol

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că se vor coordona toți oamenii din minister pentru rectificarea Planului de Redresare și Reziliență respins de UE, astfel încât să putem primi cei 80 de miliarde de EURO promiși de Iohannis în campania electorală. Teoretic, mai sunt doar 4 zile pentru depunerea acestor proiecte, dar Ludovic Orban ne liniștește și promite bani pentru modernizarea țării noastre.

Amintim faptul că, Italia a trimis PNRR la Bruxelles și se va întoarce cu aproape 200 de miliarde de EURO, datorită unui proiect bine pust la punct. Se pare că incompetența din instituțiile noastre ne va costa scump.

„În ceea ce privește PNRR sigur că avem primele observații de la EU. În funcție de asta vom discuta chiar azi cu domnul președinte Klaus Iohannis. Evident, o să trebuiască să-l adaptăm și îmbunătățim ca să fie aprobat cât mai repede posibil. Procesul de negociere se derulează în toate țările, propune un dialog amplu, iar obiectivul nostru e să-l aducem cât mai repede în canoanele stabilite în regulament”, a spus Ludovic Orban.


Distribuți acest articol