Distribuți acest articol

Se plătesc niște polițe în partidul PNL, altfel nu se explică modul în care acest partid face politică în interesul cetățenilor. Aceste numiri politice nu fac decât să adâncească neîncrederea românilor în clasa politică, iar faptul că PNL vrea numiri politice la TVR, Radioul Național și la CNA, denotă lipsă de coloană vertebrală atunci când s-a promis depolitizarea instituțiilor.

Plenul Parlamentului a numit marţi patru membri titulari în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru un mandat de 6 ani – Mircea Toma, Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Ionel Palăr.

Voturile înregistrate sunt:
– Mircea Toma, propus membru titular din partea Guvernului – 236 voturi pentru şi 134 contra;
– Dan Radu, membru supleant – 255 voturi pentru şi 115 contra;
– Valentin Jucan, propus membru titular din partea Guvernului – 257 voturi pentru şi 113 contra;
– Rareş Niculescu, membru supleant – 249 voturi pentru, 121 contra;
– Dorina Rusu, propusă membru titular din partea preşedintelui – 240 voturi pentru şi 130 contra;
– Oana Mihalache, membru supleant – 237 voturi pentru, 133 contra;
Ionel Palăr, propus membru titular de PNL din partea Camerei Deputaţilor – 234 voturi pentru şi 136 contra. El a fost audiat în dosarul prostituatelor instrumentat de DIICOT în care Andreea Marta, soția dispărutului Codruț Marta, era coordonatoarea fetelor. Palăr era clientul prostituatelor.
– Valentina Postelnicu, membru supleant – 246 voturi pentru, 124 contra.

Candidatura lui Radu Herjeu, propus membru titular de către PSD, din partea Camerei Deputaţilor, a fost respinsă, cu 129 voturi pentru şi 241 contra.


Distribuți acest articol