Distribuți acest articol

Adrian Nechita Oros este actualul ministru al agriculturii. Aceasta se pare că are o singură misiune, probabil dictată de către marile lanțuri de magazine străine, de importatorii de carne și de producătorii externi: să distrugă micul fermier român, pe țăranul român.

De mii de ani în gospodăria fermierilor români s-au crescut animale: porci, vaci, oi, găini, cai și multe animalele. Țăranul român a știut să trăiască în armonie cu natura și să își producă acasă tot ceea ce are el nevoie pentru ca să poată trăin împreună cu familia fără a mai rămâne dator cuiva.

Țăranul român este gospodar, din aceste animale crescute în curte trimite copiii la școală, hrănește familia, construiește case pentru copii fără să rămână datori. Dar toate aceste lucruri deranjează, căci există interese străine care doresc să distrugă tot ceea ce este românesc, ori în România aceștia găsesc cu ușurință politicieni ieftini, precum acest ministrul al agriculturii de la PNL.

Adrian Nechita OROS pune condiții foarte dificile țăranului român, condiții aberante care au un singur scop: să îl determine să renunțe. Pentru acest lucru a propus mai multe modificări legislative și care cuprinde amenzi foarte mari.

Spre exemplu Oros consideră că trebuie limitat numărul de porci crescuți în curte. Adică dacă un țăran e harnic, nu are datorii, crește porci și știe ca prin munca lui să țină familia, nu este bine. El trebuie să renunțe la porci căci vine Oros cu instituțiile statului și îl va amenda.

Tot Oros cere ca românii să nu mai poată reproduce porcii în propria curte. Știți, acei porci care rezistă la condiții foarte grele și nu au nevoie de medicamente? Acum ei vor să distrugă porcul românesc și totul să provină din sursă controlată, adică porci numai de un anumit tip, acel tip fiind produs tocmai în afara țării.

Mai nou o ordonanță de guvern propune ca țăranul român să nu mai poartă asigura mâncarea pentru porci din gospodăria proprie, ei trebuie să cumpere mâncare plină de chimicale produsă de străini, mâncare scumpă care să ducă la o carne scumpă și deloc bună.

Se încearcă interzicerea vânzării porcilor crescuți în curtea proprie, de acum înainte numai carne scumpă de import este bună.

Jumătate din carnea consumată în România provine din curtea țăranului român sau din fermele românești. Acest lucru nu este pe placul marilor importatori care sunt obligați să țină prețurile scăzute deoarece românii au o alternativă. În cazul în care românii nu ar mai avea voie să crească porci atunci toată carnea s-ar scumpi deoarece nimeni nu s-ar mai putea opune și nu am mai avea de unde lua.

George Simion consideră că aceste acțiuni reprezintă acte de trădare națională și ele trebuie să fie oprite. Țăranul român trebuie să fie lăsat să crească animale așa cum știe el mai bine, nu este nevoie de tot felul de condiții aberante. George Simion consideră că micul fermier român trebuie să fie ajutat, nu să i se tot pună piedici.


Distribuți acest articol