Actualitate

Nu îl doare gura să promită din nou apă și canalizare. PSD și PNL mint de rup pământul

„Trebuie să gestionăm mai eficient aceste investiţii la nivel naţional. Platforma din care faceţi parte va oferi posibilitatea instituţiilor guvernamentale şi autorităţilor locale să colaboreze şi să îşi coordoneze eforturile, fructificând împreună şansa oferită de banii europeni şi oferind românilor condiţii de viaţă la standarde necesare unui trai civilizat. Această abordare este cea mai potrivită pentru a susţine coerenţa dialogului pe care România îl poartă cu partenerii de la Comisia Europeană pe teme precum apa şi mediul. Sectorul apă-canal reprezintă unul dintre cele mai importante sectoare pentru calitatea vieţii românilor şi pentru dezvoltarea economică a României. Guvernul României tratează finanţarea şi dezvoltarea sectorului apei ca pe o prioritate. Aducerea coordonării acestui Grupul de Lucru Interministerial la centrul Guvernului reprezintă un prim semnal în acest sens”, a afirmat prim-ministrul, citat într-un comunicat de presă al Guvernului.

Premierul Nicolae Ciucă minte cum respiră și face acest lucru cu o mare seninătate de parcă românii ar fi cei mai proști. El vorbește despre investiții în apă și canalizare dar au avut 32 de ani timp să le facă și nu le-au făcut și nu le vor face nici de această dată. Politicienii mint permanent, este normalitatea pentru ei să spună multe și să nu facă absolut nimic?

Mai țineți minte cum se lăuda Cîțu că se împrumută cu dobînzi zero, că așa de bine o ducem noi? Aflați că nu este așa, acum fiecare român plătește din propriile rate bancare acele împrumuturi luate de Florin Cîțu. Este încă un exemplu despre cum o faptă rea este prezentată de politicieni ca și o performanță. Acum Cîțu nu mai este, este Ciucă, un general cu pensie specială și venituri de la stat de mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button