Actualitate

Nou eșec al lui Grindeanu: Podul peste Dunăre nu va fi pus în circulație, așa cum a promis

Un Nou eșec al lui Grindeanu, cel care ar trebui să joace rolul de ministru al transportului: Podul peste Dunăre nu va fi pus în circulație, așa cum a promis.

Podul peste Dunăre de la Brăila este în întârziere și nu poate fi deschis până la sfârșitul anului, recunoaște Compania de Drumuri într-un comunicat în care prezintă situația celui mai complex proiect rutier de după Revoluție.

Cu mai puțin de 10 zile înainte de intrarea în iarnă și cu o lună până la 20 decembrie – termenul asumat, proiectul botezat „Golden Gate” de România înregistrează întârzieri atât la asfaltarea tablierului cât și la drumurile de legătură, la doar 40% stadiu fizic.

Cu puțin timp înainte de intrarea în iarnă, când lucrările de asfaltare depind de vreme și sunt interzise de la anumite temperaturi, Astaldi ( nici măcar nu a început lucrările de hidroizolație pe tablierul de 2 kilometri, întârziere care arată că nu a fost depășit blocajul privind optimizările propuse de antreprenor.

Este păcat dar guvernul format din PSD și PNL pur și simplu nu își face treaba, promit foarte mult dar nu sunt în stare să facă nimic.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button