Distribuți acest articol

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a avut o întâlnire cu președintele PNL, Ludovic Orban. Edilul neagă orice discuție despre o favoare cerută de Ludovic Orban pentru conducerea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Ludovic Orban are nevoie de toată susținerea în cursa internă a partidului, iar promisiunea unei funcții pentru un vot nu ar fi exclusă. Conducerea ALPAB a fost concediată de Nicușor Dan, după ce acesta a declarat că parcurile Capitalei a devenit focare de infecții.

“Am discutat cu domnul Orban despre chestiuni administrative, guvernamentale şi politice”, a precizat Nicuşor Dan.

“M-am întâlnit ieri dimineaţă cu Ludovic Orban. Nu a fost nicio discuţie, nu mi-a dat nicio indicaţie legată de ce să fac eu la Administraţia Lacuri, Parcuri, Agrement. Suntem oameni maturi, care avem responsabilităţi şi ni le exercităm. (…) În prezent, exercit temporar conducerea acestei instituţii şi voi face o analiză şi pe trecut şi pe tot cea înseamnă personal din conducerea acestei instituţii ca să văd care este persoana cea mai potrivită pentru a fi director interimar sau este posibilitatea de a scoate la concurs. Toate opţiunile sunt pe masă”, a susţinut Primarul General.


Distribuți acest articol